slide1 slide2 slide3 slide4

O NAMA

Samostalna zanatska radnja, građevinske delatnosti „Milivoje Miljković“ osnovana je aprila davne 1967. godine, u Leposaviću, na Kosovu i Metohiji. Nedugo po osnivanju, povoljni privredni ambijent uz povećanje obima posla uslovilo je preseljenje firme u Prištinu, pokrajinski administrativni centar. Odatle se lakše obavljalo poslovanje za prostor cele bivše Jugoslavije, sve do sredine 1999. godine, kada su novonastale prilike ubrzale već planirano preseljenje sedišta firme u Beograd.

Do 1999. godine SZR “Milivoje Milivojević“ je uspešno poslovala kao izvođač građevinskih radova u oblasti visokogradnje i niskogradnje na teritoriji celokupne SFRJ.

Preduzeće se veoma brzo uklopilo u novi poslovni ambijent i nastavilo sa uspešnim radom do danas.

Sedište „MBA Miljković“ i danas je u Beogradu, a svoje poslove u građevinarstvu unapredilo je sticanjem vlasništva nad kompanijom “Ratko Mitrović – niskogradnja“ d.o.o, koje je specijalizovano za izvođenje radova na objektima niskogradnje, poznato po velikom iskustvu i referencama.

„MBA Miljković“ poseduje  sopstvenu separaciju šljunka, fabriku asfalta, tri fabrike betona (u Beogradu, Pukovcu i Banjskoj), dva skladišta osnovnih građevinskih materijala (u Beogradu i Banjskoj), bravarsku, stolarsku i tesarsku radionicu, armiračke pogone u Beogradu i Bačkoj, brojnu građevinsku mehanizaciju, kao kamione i putnička vozila.

Samostalna zanatska radnja, građevinske delatnosti „Milivoje Miljković“ osnovana je aprila davne 1967. godine u Leposaviću, na KiM. Nedugo po osnivanju, povoljni privredni ambijent uz povećanje obima posla uslovilo je preseljenje firme u Prištinu, pokrajinski administrativni centar, odakle se lakše obavljalo poslovanje za prostor cele bivše Jugoslavije, sve do sredine 1999. godine kada su novonastale prilike ubrzale već planirano preseljenje sedišta firme u Beograd.

Do 1999. godine SZR “Milivoje Milivojević“ je uspešno poslovala kao izvođač građevinskih radova u oblasti visokogradnje i niskogradnje na teritoriji celokupne SFRJ.